De therapeut

Vrouwen worden verwend “Fleur de Lys” in ITTERVOORT

Ittervoort is aan de Bosserstraat 19 onder de toepasselijke naam “ Fleur de Lys massage voor de vrouw” een massagesalon voor de vrouw rijk.

Gediplomeerd masseuse Irene Schrander biedt in “Fleur de Lys” exclusief voor de vrouw op afspraak wellness-opties aan. U maakt een keuze uit een ontspannende klassieke massage of een sportmassage.

Lymfe drainage (methode Vodder)/taping en de behandeling van cellulitis zijn daarnaast twee van haar specialiteiten. Een cursus klassieke massage volgen behoord ook tot de mogelijkheid.

Afgestudeerd als bedrijfseconoom en ex-topsporter zette Irene de eerste stappen naar de verwezenlijking van haar droom. Een eigen praktijk; met haar passie voor tuinieren en woondesign geeft ze nieuw elan aan een van de fraaiste locaties in Midden Limburg .

Lymfe drainage
Via haar Zelfmanagement Methode biedt Irene Schrander aan partners de gelegenheid in een korte periode de vaardigheid te verwerven om elkaar door lymfedrainage bij te staan op momenten dat daaraan na bijvoorbeeld mammae carcinoom behoefte is.

Sinds 2019 E.E.N - therapeut - CAT-therapeut level 5.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Gescilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Gat is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/